Vad är unikt med hörlurarna från iFeelU?

 

bone-conduction

I verkligheten upplever vi högfrekent och lågfrekent ljud samtidigt som vibrationer ifrån ljudvågorna förstärker upplevelsen. Framförallt i bastonerna blir vibrationerna fysiskt märkbara. En bra bas kan vid hög volym få fönster att skallra.

I vanliga hörlurar blir ljudet ofta sämre än den verkliga upplevelsen eftersom de inte kan förmedla ljudets alla kvaliteter. De använder lufttryck som skapar vågrörelsen som sedan förmedlas via våra trumhinnor och blir till ljud. Att lyssna med hörlurar på hög volym under längre tid kan skada hörseln och vara påfrestande för trumhinnan. 

EX2 hörlurarna från iFeelU har en patenterad kombination av ljud som både förmedlas genom lufttryck, leds genom hörselbenen med bone-conduction, och dessutom känslan av vibrationer som förstärker den naturliga upplevelsen av ljudet. Genom att de låga tonerna förmedlas genom vibrationer till hörselbenen minskar påfrestningen på trumhinnan jämfört med andra hörlurar. Dock är de inte riskfria utan kan precis som alla andra hörlurar skada hörseln vid felaktig användning. Tillsammans med kraftfulla vibrationer som förmedlar även känslan av ljudet så får man en riktigt bra hemmabio-känsla var man än är. Detta är unikt för iFeelUs hörlurar!

Med hjälp av kontrollen som styr vibrationerna och det vanliga ljudet kan du optimera din upplevelse för varje tillfälle. Musik, film eller spel. Vill du ha ut maximal effekt av vibrationerna sätter du volymen på din enhet, mobil, surfplatta eller dator, till hög. Med kontrollen sätter du "speaker" till en ganska låg nivå och drar upp vibrationerna till den nivå du önskar. Då får du ett fylligt ljud med kraftfulla vibrationer.

Vissa av våra modeller är speciellt framtagna för mobil och de är godkända av apple. Ljudet och vibrationerna fungerar även bra på andra smartphones, mobiler, tablets och datorer. Men det inte säkert att kontrollen som styr volymen samt mikrofonen fungerar till dessa enheter. Kontrollen för högtalare och vibration ska däremot fungera oavsett vilken enhet du använder dina hörlurar till.

 

Vill du uppleva en ny nivå av ljud, var du än är, så är det bästa sättet att testa dem. Du kommer inte att ångra dig!

 

iphone